Poesi och barnböcker

Vänta lite nu, var tar tiden vägen?!?

Den frågan har inget, eller många, svar. Vad jag tror mig veta i alla fall är att jag vill ha min sommarbod öppen även i år. Håll utkik efter när "startskottet" kommer!

 

 

 

 

Ja, nu har sommaren både kommit och gått. Boddörren är stängd för i år.

Det var en bra sommar med trevliga kunder och jag planerar redan för nästa säsong.

Men innan dess är det dags för jul och det innebär också en massa härliga stunder. Mitt förslag är att ni förgyller dem med en bok eller två.

 

Om en månad slår porten (boddörren) upp!

Ja, nu är det snart dags och mycket är klart. Annat återstår fortfarande att göra men så är det väl alltid med projekt.

Redan den 18 juni kommer jag att medverka på ett författarseminarium i Håverud. Detta gör jag tillsammans med mitt förlag Selstams förlag.

 

Nu närmar sig våren...och sedan SOMMAREN!

Då skall jag åter öppna min sommarbod, varje vardag mellan 12 - 16 i  juli månad. I år kommer jag att ha utökat både sortimentet och ytan. Bl.a. kommer de 2 böcker jag gör tillsammans med min man att finnas till försäljning. Det är fotoböcker i A4 format med dikter till fotona på varje uppslag. Passar både till läsning eller till att ha uppställda på en tavellist på väggen.

NYHET

Nyhet!

31 dec 2017

Nu är det ÄNTLIGEN dags! Vår gemensamma bok, med min makes bilder och mina texter, är på tryckning. I början på nästa år ska den vara klar. Ja, det låter ju som om det ska ta tid, men nästa år börjar ju imorgon.


Våren är här och med den ökad livsglädje.

31 mar 2017

Öka den ytterligare genom att skicka ett vackert kort till någon eller köp en bok som sprider både glädje och ger tillfälle till eftertanke.


Utvecklande tider

30 jun 2014

Beställning av andra tryckningen även av min vuxenbok och många beställningar av kort gör det roligt att arbeta. Planerar även för två nya böcker, en barnbok och en vuxenbok. Texterna är i stort sätt klara men av bilderna är det bara ungefär 25% som är gjorda. Bara att kavla upp ärmarna.


Vårstädning

30 apr 2014

Ja, den måste man ju göra. Liksom rättning av nationella prov. Men helst av allt vill jag göra nya texter, kort och bilder. När sommaren kommer ska jag försöka hinna rita bilder till mina två nästa barnböcker. Varför har dygnet bara 24 timmar?


Bokspridning

18 apr 2014

Nu finns mina böcker i stora delar av västsverige!!! Härligt! Det finns också förfrågningar ifrån Skåne. Månne det finnas någon i huvudstaden som vill läsa?!?


Nya idéer

13 apr 2014

Försäljningen var inte så stor, iallafall inte av böcker. I Brålanda läser man kanske inte så mycket. Tur att man gör det i Vänersborg och Trollhättan! Har fått två nya idéer om Mors dag samt Studentkort. En av dem fick jag från Brålanda och den tackar jag för.


Dags för Brålanda igen!

11 apr 2014

Imorgon är det åter dags att styra kosan till Brålanda och gallerian. Nu är det loppisrunda som är temat. Visst har jag en ny vers till det temat, också måste man ju uppmärksamma att det snart är påsk.


Läsförståelse

10 apr 2014

LÄSFÖRSTÅELSE vad viktigt det är. PISA-undersökningen säger det. I mitt arbete med barnen märker jag det. På läromedelsutställningen uppmärksammas det. Vad ni än ägnar en ledig stund till, låt det så ofta som möjligt vara läsning; för varandra, tillsammans, ensamma, högt, tyst, framlänges, baklänges (vissa tycker att vi gör det) och prata sedan om era [...]


Tänk vad roligt det är när man hör att någon uppskattar det man skriver!

7 apr 2014

Jag har under det senaste halvåret givit ut två böcker. En barnbok (som även kan läsas av vuxna) och en vuxenbok (som kanske kan läsas av barn?!?), båda har fått mycket uppmärksamhet och det är jag så glad för. Alla ni som skriver, eller tänker att ni vill skriva, gör slag i sak och tag kontakt med ett förlag. Ni kommer inte att ångra er.


Nu har min tredje bok kommit och den är till full belåtenhet vad gäller trycket! Mina läsare är också nöjda!

Nybeställning av andra tryckningen av min vuxenbok och många beställningar på kort gör det roligt att arbeta.

Börjar också planera för två nya böcker, en barnbok och en vuxenbok. Texterna är i stort sätt klara men av bilderna är inte äns 25% klara. Bara att kavla upp ärmarna!

 

Det blir inte alltid som man har tänkt sig... Nu kompletterar jag mitt skrivande och tecknande med en sommarbod. Där har jag sålt enklare hantverk förutom mina böcker och kort. Det har varit jätteroligt och gått väldigt bra. Sommaren 2016 planerar jag att utveckla min bod både ytmässigt och innehållsmässigt!